Helhetshälsa, svensk hälsokost och egenvård i världsklass.

Helhetshälsa är ett grossistföretag med egen svensk tillverkning. De flesta produkterna framställs eller förädlas i deras certiferade anläggning i Borghamn. Helhetshälsas kosttillskott är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser.
Produkternas renhet är viktig för Helhetshälsa. Råvarorna analyseras för att vara fria från tungmetaller, smittämnen och miljögifter. Man undviker syntetiska sötnings-, färg- och aromämnen. Genom att använda kapslar istället för tabletter undviks alla de hjälpämnen som behövs för att göra en tablett. Helhetshälsa tillsätter inga flytmedel för att råvaran ska rinna snabbt genom maskinerna. Tillverkningen får ta lite längre tid istället.
Alla Helhetshälsas kosttillskott kan användas av vegetarianer. De flesta är även vegan. Kapslarna är vegetabiliska och merparten av produkterna är registrerade hos Vegan Society.
Helhetshälsa använder inte genmanipulerade råvaror. Produkterna har inte testats på djur. Alla förpackningar är återvinningsbara och man använder så lite förpackningsmaterial som möjligt.
Nybalans, Magnesium Optimal, Helazym, B-vitamin Komplex och Probioplex är populära produkter från Helhetshälsa hos MåBra.

MåBra Kundtjänst telefon: 031 - 774 08 07 eller Epost: kundtjanst@mabra.nu