• Trygg hälsobutik på internet sedan 1999
  • Enkelt att handla, brett sortiment
  • Fri frakt!

MåBra postorder har bedrivit försäljning av hälsokost och annan egenvård på internet sedan 1999. Vi är ett stabilt och pålitligt företag på marknaden med snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment. Hos MåBra hittar du kosttillskott, matvaror, hudvård, skönhetsprodukter, redskap, tillbehör och naturläkemedel för både dig, din familj och dina husdjur. Vi vill förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och wellness till konkurrenskraftiga priser och samtidigt stötta och inspirera till att leva ett sunt och hälsosamt liv.
MåBra har massor produkter som är naturliga, raw och veganska för en medveten kosthållning. Pulver och frön av allehanda nyttiga växter från världens alla hörn - nypon, chlorella, vetegräs, hampa, acai, korngräs, ashwagandha, baobab, chiafrön - vi har ett brett sortiment från Rawpowder, Great Earth och Helhetshälsa.
Hos oss kan du även handla till ditt hemmaapotek, för förkylning, allergi, solskydd, feber & värk, huvudlöss, orolig mage, diarré, förstoppning, eller om du behöver kosttillskott i form av vitaminer och mineraler. Vi har även produkter för alltifrån eksem, ledvärk, mensvärk och torra ögon till stress och migrän.
I vårt sortiment finns också varor för dig som behöver energitillskott för träning, håller på med yoga, och efter tunga träningspass och workout behöver stärka upp din kropp med extra magnesium. 
MåBra säljer hudvård från etablerade märken som Weleda, ABC, Rapsodine och Rosenserien.
Bland våra storsäljare hittar du populära produkter som Eye Q, Pharbio Omega-3 Forte, Astaxin, Litomove, Membrasin och Genacol
På senare år har vi även öppnat upp en avdelning som vi brett kallar för Healing. Meditationskuddar, sjungande skålar och rökelser, tillsammans med tex. ljuslyktor och vackra smycken för välmående i såväl kropp som själ.
Just nu är vi billigast på Prisjakt på 180 produkter i vårt sortiment. Och för riktigt bra deals, titta in på vår avdelning för mängdrabatter. Storkonsument av någon produkt, köpa till hela familjen, dela med en kompis eller passa på att ge bort i present? Här finns pengar att tjäna!
Vi vill även passa på att uppmärksamma vårt engelska varumärke Lifeplan, med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. 
Saknar du något i vår butik? Kontakta oss så försöker vi börja saluföra dom produkterna. Snabbt svar hos kundtjanst@mabra.nu. 
Hos MåBra handlar du alltid fraktfritt, och du kan välja mellan att betala med kontokort, PayPal, faktura eller förskottsbetalning.
Du är även välkommen att besöka vår fysiska butik som ligger i stadsdelen Majorna i Göteborg. Bangatan 6, hållplats Stigbergstorget. Här kan du få allt från enkla tips till avancerad hälsorådgivning och handla över disk.
Väl mött!