• Trygg hälsobutik på internet sedan 1999
  • Enkelt att handla, brett sortiment
  • Fri frakt!

Populära produkter hos MåBra

Helhetshälsa är en svensk tillverkare av kosttillskott. Egentillverkning av vegetarianvänliga…
245 SEK
Helhetshälsa är en svensk tillverkare av kosttillskott. Egentillverkning av vegetarianvänliga…
419 SEK
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas.…
299 SEK
139 SEK124 SEK
459 SEK349 SEK
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas.…
390 SEK309 SEK
Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas.…
309 SEK254 SEK

MåBra postorder har bedrivit försäljning av hälsokost och annan egenvård på internet sedan 1999. Vi är ett stabilt och pålitligt företag på marknaden med snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment. Hos MåBra hittar du kosttillskott, matvaror, hudvård, skönhetsprodukter, redskap, tillbehör, naturläkemedel och receptfria läkemedel för både dig, din familj och dina husdjur. Vi vill förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och wellness till konkurrenskraftiga priser och samtidigt stötta och inspirera till att leva ett sunt och hälsosamt liv.
MåBra har massor produkter som är ekologiska, raw och veganska för en medveten kosthållning. Pulver och frön av allehanda nyttiga växter från världens alla hörn - nypon, chlorella, vetegräs, hampa, acai, korngräs, ashwagandha, baobab, chiafrön - vi har ett brett sortiment från Rawpowder, Superfruit och Renée Voltaire.
Hos oss kan du även handla till ditt hemmaapotek, för förkylning, allergi, solskydd, feber & värk, huvudlöss, orolig mage, diarré, förstoppning, eller om du behöver kosttillskott i form av vitaminer och mineraler. Vi har även produkter för alltifrån eksem, ledvärk, mensvärk och torra ögon till stress och migrän.
Treo, Ibumetin, Ipren, Echinaforce, Echinagard, Clarityn och Valerina Forte är alla etablerade varumärken som du hittar hos oss.
I vårt sortiment finns också varor för dig som behöver energitillskott för träning, håller på med yoga, och efter tunga träningspass och workout behöver stärka upp din kropp med extra magnesium. 
MåBra säljer hudvård från etablerade märken som Sasco, Weleda, ABC, Rapsodine, Urtekram och Rosenserien.
Bland våra storsäljare hittar du populära produkter som Eye Q, Pharbio Omega-3 Forte, Astaxin, Litomove,  Membrasin, Genacol och Opti3. 
Just nu är vi billigast på Prisjakt på 180 produkter i vårt sortiment. Och för riktigt bra deals, titta in på vår avdelning för mängdrabatter. Storkonsument av någon produkt, köpa till hela familjen, dela med en kompis eller passa på att ge bort i present? Här finns pengar att tjäna!
Vi vill även passa på att uppmärksamma vårt engelska varumärke Lifeplan, med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. 
Saknar du något i vår butik? Kontakta oss så försöker vi börja saluföra dom produkterna. Snabbt svar hos kundtjanst@mabra.nu. 
Hos MåBra handlar du alltid fraktfritt, och du kan välja mellan att betala med kontokort, PayPal, faktura eller förskottsbetalning.
Du är även välkommen att besöka vår fysiska butik som ligger i stadsdelen Majorna i Göteborg. Bangatan 6, hållplats Stigbergstorget. Här kan du få allt från enkla tips till avancerad hälsorådgivning och handla över disk.
Väl mött!

{{::gettext('Back to top')}}