JĀSÖN hos MåBra postorder
”Vi tror på att leva autentiskt, utforska det oväntade och bejaka naturens enkla kraft. Wellness är vår sanna natur, och har varit sedan starten 1959.”
Varumärket JĀSÖN började när en grupp oberoende aktörer bestämde sig för att förändra den snabbt framväxande bad- och kroppsindustrin. Måttligt imponerade av stora företag och stora mängder kemikalier, startade denna grupp med sina fria tankegångar i Kalifornien och detta ledde dem tillbaka till enklare, säkrare och mildare ingredienser. Teamet började jobba för att skapa kroppsälskande produkter gjorda med växtbaserade ingredienser som levde upp till sitt ursprungliga ändamål, och att aldrig äventyra kvaliteten. Och sålunda föddes ett nytt varumärke som koncentrerades kring naturens botaniska välgörande kraft. Det kändes naturligt att de skulle kalla det JĀSÖN - som betyder ’healer’ på grekiska.
Här kan du köpa bra kroppsvård i form av schampo, balsam, tvål, deo och fuktighetskräm billigt och fraktfritt för snabb leverans hos MåBra postorder.
JĀSÖN är kända för sina kvalitetsprodukter med Aloe Vera. Schampo, balsam, bodywash, handtvål, fuktgel, fuktighetskräm, hand & bodylotion och roll on-deo.