Solaray - Glädjen med god hälsa!

Solarays produkter innehåller naturliga vitaminer, organiskt bundna mineraler samt örter med en garanterad mängd av aktiv substans. Högkvalitativa preparat från rena och naturliga källor i en lättupptaglig form. Samtliga Solarays produkter är helt fria från socker, jäst, majs, gluten, laktos samt konstgjorda färg- och tillsatsämnen.
Solaray är ett av världens ledande företag inom produktion och produktutveckling av kosttillskott. Solaray grundades 1973 i USA av Vietnamveteranen Jim Beck. Jim kom hem från kriget med en hel del problem som inte den vanliga läkarvården hittade någon lösning på. Jim vände sig istället till specialister inom ört- och naturmedicin och fick så goda resultat att han beslöt att själv bygga upp ett företag utifrån sina erfarenheter. Solaray blev pionjärer när det gäller att produktutveckla och marknadsföra örtpreparat. 1984 hade Solaray utvecklat sortimentet till att inte bara innehålla örter av högsta kvalitet utan även ett brett sortiment av vitaminer, mineraler och specialprodukter.
Hair Nutrients är en populär produkt för hår, hud och naglar. Mega B-Stress - ett balanserat högdoskomplex av samtliga B-vitaminer samt C-vitamin & bioflavonoider från citron, gradvis upptag. BioCitrate Magnesium, kraftfullt magnesiumpreparat. Teanin är en aminosyra som finns naturligt i gröna teblad. Teanin passerar blodhjärnbarriären och ökar nivåerna av neurotransmittorerna dopamin och GABA i hjärnan. Arginin behövs för musklernas metabolism bland annat för produktion av kreatin som ingår i cellens energiproduktion och är viktig för utvecklingen av muskelvävnad och muskelstyrka. 

MåBra Kundtjänst telefon: 031 - 774 08 07 eller Epost: kundtjanst@mabra.nu