Ekologiska produkter av högsta kvalitet med respekt för vår jord

Fullt sortiment av högkvalitativ superfood och annan hälsomat. Mother Earth vill minska inköpsleden så långt det går och handla direkt av bönderna. Genom egna kontor i Peru och Kina har man direkt och nära relation med odlare och kan säkerställa kvalitet, spårbarhet och anständiga villkor!
Tycker du att det är viktigt att den mat du köper har en bra kvalitet? Och att varorna har producerats och hanterats på ett verkligt hållbart sätt, från plantering till att du har dem i handen?
Mother Earth vill vi göra dessa fantastiska produkter tillgängliga för alla. Eftersom man under många år importerat ekologiska råvaror till Sverige, har man byggt upp ett unikt globalt kontaktnät med producenter från hela världen. Mother Earth kan ta in varor utan att gå genom mellanhänder och kan, tack vare detta, tillhandahålla dessa till rimliga priser, och samtidigt också ha insyn i hur de verkligen produceras. Många av deras produkter odlas, skördas och hanteras genom traditionella och naturliga metoder i brukarägda kooperativ, där intäkterna från försäljningen verkligen kommer odlarna och deras familjer till gagn. Det är vad vi kallar en verkligt hållbar produktion, från jord till bord.
Gurkmeja EKO - både 1 kg och 250 g, Macapulver, Vetegräspulver, Bipollen och Graviola är populära produkter hos MåBra.
MåBra Kundtjänst telefon: 031 - 774 08 07 eller Epost: kundtjanst@mabra.nu