Lifeplan - produkter hos MåBra postorder
Baserat på landsbygden i Leicestershire, England startade Lifeplan 1983 med 30 produkter. 30 år senare är Lifeplan en av Storbritanniens ledande tillverkare av kosttillskott med över 280 produkter i sortimentet och som exportör till över 40 länder världen runt.
Lifeplan har egen tillverkning vilket säkerställer högsta möjliga kontroll på innehållet i deras produkter. En egen forskningsavdelning gör att man även ligger i framkant när det gäller ny kunskap och nya rön kring näringsämnens funktioner i kroppen.
Lifeplan är nu ett av Europas mest kompetenta företag vad gäller främjande av folkhälsan och individers möjlighet att påverka sin hälsa genom livets olika skeenden.
Tillskott kan vara nödvändigt för att förebygga brister vid t ex. graviditet, hård träning, allergier, dieter, sjukdomar eller vid perioder av stress. Lifeplan har ett brett sortiment av produkter med stöd och hjälp för barn, vuxna, gamla och husdjur.
Vi vill bland annat framhålla deras kapslar med gurkmeja,
Curcumin 500 mg med hög halt av kurkumin/curcumin, den aktiva substansen i gurkmeja. Berikad med c-vitamin, mangan och svartpepparextrakt.
Hawthorn / Hagtorn 500 mg med rena, pulveriserade hagtornsbär. De innehåller fytonäringsämnen som anthocyanidins och proantocyanidiner.
Serrapeptase kan vara till hjälp vid emfysem, ett tillstånd där viss vävnad blir fylld av luft eller andra gaser.
Evening Primrose Oil innehåller förstklassig nattljusolja som har extraherats kallt och utan kemikalier. En viktig beståndsdel i denna olja är GLA (gammalinolensyra), och e-vitamin.
Pine Bark Extract - Pycnogenol förekommer naturligt i barken på furuträdet Pinus maritima. Barken innehåller en unik kombination av viktiga hälsobefrämjande ämnen som procyanidiner, bioflavonoider och fenolsyror.

Högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser.
MåBra gillar Lifeplan - ett modernt kunskapsföretag för hälsa & välmående.
MåBra Kundtjänst telefon: 031 - 774 08 07 eller Epost: kundtjanst@mabra.nu