Holistic, helsvenska kosttillskott och raw food.

Holistic är ett helsvenskt kunskapsföretag och grossistföretag som utvecklar och säljer kosttillskott samt tillhandahåller ekologisk raw food av hög kvalitet. Tyngdpunkten ligger på tarmsystem, immunsystem och matsmältning.
Holistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att man ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. Holistic strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt, de ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna. De som använder Holistics produkter ska uppleva kvaliteten på dem som den högsta på marknaden.
D3 vitamin 2000 IE 90 kapslar, Magnesium 100 kapslar, Mega B-komplex 90 kapslar, Lugols Jodlösning 50 ml och LactoVitalis Pro 30 kapslar är populära produkter hos MåBra.

MåBra Kundtjänst telefon: 031 - 774 08 07 eller Epost: kundtjanst@mabra.nu