Alpha Plus - Näring för livskraft

Alpha Plus distribuerar högkvalitativa produkter via terapeuter, hälsofackhandel och e-handel. 

Alpha Plus startades 1983.
Från sovrummet i Borås gick vägen via hälsohemmet Strandgården i Vika utanför Falun, vidare till industriområdet Ingarvet för att på 1990-talet landa på Roxnäsområdet vid sjön Runns norra strand.
I samma takt som sortimentet ökat har utbildningsverksamheten gjort detsamma. Forskning och utveckling av nya produkter är en integrerad del av Alpha Plus verksamhet. Företagets vision från dess första trevande steg och än idag är friskare och gladare människor.
Optimal näring ger dig energi samtidigt som den kommunicerar med dina celler och gener. Den är dessutom din bästa försäkring mot sjukdomar. Alpha Plus erbjuder ett brett urval av högkvalitativa, näringsmedicinskt komponerade produkter.
Barn (Vital) är en kvalitetsprodukt för barn 3-12 år, med alla nödvändiga vitaminer och mineraler i en balanserad sammansättning. AllVia Teanin från Alpha Plus innehåller l-teanin som är en i grönt te förekommande aktiv aminosyra. Näringsdrycken FitMeal har ett GI-värde på 31 och kan användas som ett nyttigt mellanmål. Man (Vital) ger näringsstöd åt den aktive mannen, som presterar på en hög nivå under fler av dygnets timmar. Mighty Greens ger en populär näringsrik dryck som innehåller naturliga koncentrat av födoämnen från land och sjöar.

MåBra Kundtjänst telefon: 031 - 774 08 07 eller Epost: kundtjanst@mabra.nu